Most Viewed

Categories

Emigrimi i shqiptarëve nga Mali i Zi – brengë historike

 

Në emisionin e sotëm të projektit Emigrimi i Shqiptarëve nga Mali i Zi – brengë historike do tju sjellim intervistën me Ali Gjecbritaj , ish pedagog i cili krahas punës në shkollë,  në edukimin e dhe arsimimin e brezit të ri në Krajë  ka dhënë dhe jep kontribut në lëmi të tjera të krijimtarisë. Vend të veçantë në punën e tij zë trashëgimia kulturore e në veçanti ruajtja dhe kultivimi i traditës së bukur të popullatës në Krajë.  Ndiqni emisionin e plotë sot me 19.02.2024 në ora 18:30. Ritransmetim- të marten  në ora 12:05.

 

Emisioni ,,Emigrimi i shqiptarëve nga Mali i Zi.- brenge historike u mbeshtet nga Fondi per ruajtjen dhe zhvillimin e kultures se pakicave.

Forgot Password