Most Viewed

Categories

Emigrimi i shqiptarëve nga Mali i Zi – brengë historike

Transmetojmë emisionin e fundit të ciklit “Emigrimi i Shqiptarëve nga Mali i Zi – brengë historike”. Sot kemi folur me zonjen Hatixhe Gjoni  funkcionare e lartë disa dekadash në Komunën e Ulqinit dhe aktiviste e dalluar në shopqatat joqeveritare.  Ndiqni emisionin e plotë sot me 11.03.2024 në ora 18:30. Ritransmetim- të marten  në ora 12:05.

Emisionin mund ta ndiqni edhe përmes internetit në faqen www.elitaradio.me

 

Ky emision nuk përmban me doemos qëndrimet e Fondit për Ruajtjen dhe Zhvillimin e Kulturës së Pakicave.

 

Forgot Password