Most Viewed

Categories

Shuhet në moshëm 88 vjeçare Ismail Kadare – kolosi i letrave shqipe

Lajmi  për ndarjen  nga jeta  e shkrimtarit të madh shqiptar Ismail Kadare na ka tronditur të gjitheve thellë. Ai ishte një prej mendjeve të ndritura  të letersisë shqiptare në botë.  Zëri  dhe vepra e tij do të jetojne  gjatë, sepse letërsia me vlera  jeton  pavdeksisht. Ishte kënaqësi të jesh pranë  kolosit të letrave shqiptare.  Në çdo vizite  të tijën në Mal të Zi, ekipi i Radio Elites ishte aty. Edhe kjo foto dhe intervista  është dëshmi e këtyre takimeve.

Ismail Kadare i kishte mundur të gjithë me pendën e tij,  perveç vdekjes Sot!

Forgot Password