Most Viewed

Categories

Respektimi, dashuria, mirëkuptimi e bëjnë të veçantë ditën e sotme
Respektimi, dashuria, mirëkuptimi e bëjnë të veçantë ditën e sotme
Edhe pse besojmë që dhurata u bëni damave tuaja gjatë tërë vitit, megjithatë 8 Marsi është dita kur të gjitha
Kalendari historik, 4 mars
Kalendari historik, 4 mars
Disa nga ngjarjet, njerëzit dhe datat më me ndikim në historinë turke dhe atë botërore që kanë shënuar ditën e
Kalendari historik, 26 shkurt
Kalendari historik, 26 shkurt
  26 shkurt 1925…Shfuqizohet grupi i duhanit… Perandoria Osmane, që filloi rrëzimin së bashku me luftën e Krimesë, deklaroi se
Përcaktohen fituesit e çmimeve Oscar
Përcaktohen fituesit e çmimeve Oscar
Në Los Angeles mbrëmë u mbajt ceremonia e 91-të e ndarjes së çmimit më prestigjoz të filmit Oscar. Ceremonia për
Çfarë ka ndodhur më 23 shkurt?
Çfarë ka ndodhur më 23 shkurt?
23 shkurt 1904 – Shtetet e Bashkuara të Amerikës për 10 milionë dollarë e blenë të drejtën e kontrollit ndaj zonës
Kalendari historik, 22 shkurt
Kalendari historik, 22 shkurt
22 shkurt 1819 – Spanja ua shiti Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Floridën për 5 milionë dollarë. 22 shkurt 1819 – Në
Kalendari historik, 20 shkurt
Kalendari historik, 20 shkurt
Disa nga ngjarjet, njerëzit dhe datat më me ndikim në historinë turke dhe atë botërore që kanë shënuar ditën e
Kalendari historik , 19 shkurt.
Kalendari historik , 19 shkurt.
19 shkurt 1861 – Në Rusi hiqet bujkrobëria e tokës. Bujkrobërit gjatë periudhës feudale ishin personat, të cilët punonin tokën që

Forgot Password