Most Viewed

Categories

Emisioni “Amaro Drom” – Rruga Jone
Emisioni “Amaro Drom” – Rruga Jone
Ne kuader te ciklit te emisioneve Amaro Drom – Rruga Jone, folem me drejtorin e organizates joqeveritare Info Portal MNE,
Emisioni Amaro Drom – Rruga Jone
Emisioni Amaro Drom – Rruga Jone
Ne kuader te cilkit te emisioneve Amaro Drom, folem me Pravera Suliq sekretare e departamentit per adrministrate lokale. Ajo ne
Emisioni Dialogu i Kulturave
Emisioni Dialogu i Kulturave
Ne ciklin e emisioneve Dialogu i Kulturave , i ftuar eshte Dom Simon Filipaj. Ai ne mikrofonin tone flet per
Emisioni Amaro Drom – Rruga jone
Emisioni Amaro Drom – Rruga jone
Ne emisionin e sotem “Amaro Drom” – “Rruga Jone” sjellim intervisten me Anita Berishen, femra e pare magjistre nga radhet
Emisioni “Dialogu i kulturave”
Emisioni “Dialogu i kulturave”
Në kuadërt të ciklit të emisioneve “Dialogu i Kulturave” folëm me kryetarin e Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të
Emisioni “Amaro Drom” – Rruga jonë
Emisioni “Amaro Drom” – Rruga jonë
Në kuadër të ciklit të emisioneve “ Amaro Drom” folëm me Hatixhe Nelaj, drejtoreshë e OJQ-së “SOS telefoni për gra
Emisioni “Dialogu i Kulturave”
Emisioni “Dialogu i Kulturave”
Në kuadërt të ciklit të emisioneve “Dialogu i Kulturave” folëm me pedagogen dhe aktivisten Luljeta Avdiu Cura. Ndiqni emsionin, sot
Emisioni “Dialogu i Kulturave” e  hënë 21.12.2020
Emisioni “Dialogu i Kulturave” e hënë 21.12.2020
Ne ciklin e emisioneve “Dialogu i kulturave “ e ftuar është  Edita Tahiri  ish zëvendëskryeministre e  Republikes se Kosovës,  ministre
Përfundoi cikli i emisioneve ” Zëra dhe Gjurmë”
Përfundoi cikli i emisioneve ” Zëra dhe Gjurmë”
Dëgjues të nderuar, Radio Elita për gjashte muaj rresht ka transmetuar emisionet e ciklit,,Zëra dhe Gjurmë “Ishte ky një projekt
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” -Intervistë me Leze Lazarin – kultivuese e veshjeve tradicionale të shqiptarëve në Mal të Zi
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” -Intervistë me Leze Lazarin – kultivuese e veshjeve tradicionale të shqiptarëve në Mal të Zi
Leze Lazari – kultivuese e veshjeve tradicionale të shqiptarëve në Mal të Zi. Veshjet popullore prezantojnë fuqishëm kulturën e një

Forgot Password