Most Viewed

Categories

Omer  Bajraktari e mori detyrën e kryetarit të Komunës së Ulqinit

Omer Bajraktari e mori detyrën e kryetarit të Komunës së Ulqinit

Në Komunën e Ulqinit ,  u realizua ceremonia e pranim-dorëzimit të funksionit të kryetarit të Komunës së Ulqinit  nga Aleksandar Daboviq  drejtë
Read More
Termet ne Ulqin

Termet ne Ulqin

Nje termet i fuqise 4.1 te shkalles rihter goditi Ulqinin sot ne ora 6:16 min. Merret vesht se epiqendra ishte
Read More
Astrit Hoxha emerohet sekretar shteteror ne Ministrine per te Drejtat e Njeriut dhe te Pakicave

Astrit Hoxha emerohet sekretar shteteror ne Ministrine per te Drejtat e Njeriut dhe te Pakicave

Astrit Hoxha eshte emeruar Sekretar shteteror ne Ministrine per te Drejtat e Njeriut dhe te Pakicave. Astrit Hoxha, ka lindur
Read More
Ditë pushimi do të jenë 21, 22 dhe 23 maji

Ditë pushimi do të jenë 21, 22 dhe 23 maji

Me rastin e festës së ardhshme shtetërore- Ditës së Pavarësisë së Malit të Zi, ditë pushimi do të jenë e shtuna, 21
Read More
Ekskurszioni i nxënësve të shkollave fillore të Anës së Malit dhe Krajës në vendet kulturo-historike në Shqipëri

Ekskurszioni i nxënësve të shkollave fillore të Anës së Malit dhe Krajës në vendet kulturo-historike në Shqipëri

Fondi humanitar shqiptaro-amerikan ‘’Trojet tona’’ së bashku me Shoqatën ’’Kraja’’ kanë organizuar me datat 7, 8 dhe 9 maj një
Read More
Perurim libri

Perurim libri

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” dhe Qendra Kulturore-Informative “Malësia” do të bëjnë përurimin e librave “Shqiptarët në Mal të
Read More
Abazoviç: Sundimi i ligjit dhe zhvillimi ekonomik dy prioritetet e qeverisë

Abazoviç: Sundimi i ligjit dhe zhvillimi ekonomik dy prioritetet e qeverisë

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviç në intervistë ekskluzive për DW, thekson, se mënyra më e mirë për të
Read More
Abazoviq: Qeveria e përkushtuar për të respektuar Kartën e OKB-së

Abazoviq: Qeveria e përkushtuar për të respektuar Kartën e OKB-së

Qeveria e Malit të Zi është e përkushtuar për vlerat themelore dhe respektimin e Kartës së Kombeve të Bashkuara ,
Read More
Ndarja e bursave për studenta

Ndarja e bursave për studenta

Fondi humanitar shqiptaro-amerikan ‘’Trojet tona’’ së bashku me Fondacionin e Familjes Lukaj ditën e premte, në Katërkollë të Anës së
Read More
Pajisja me rekuzita sportive për 85 fëmijë që merrën me sportin e karatesë

Pajisja me rekuzita sportive për 85 fëmijë që merrën me sportin e karatesë

Fondi Humanitar Shqiptaro-Amerikan “Trojet Tona” gjatë javës që lëmë ka financuar blerjen e rekuzitave të domosdoshme për fëmijë të Klubit
Read More

Forgot Password