Most Viewed

Categories

Emisioni “Amaro Drom” – Rruga jonë

Emisioni “Amaro Drom” – Rruga jonë

Në kuadër të ciklit të emisioneve “ Amaro Drom” folëm me Hatixhe Nelaj, drejtoreshë e OJQ-së “SOS telefoni për gra
Read More
Emisioni “Dialogu i Kulturave”

Emisioni “Dialogu i Kulturave”

Në kuadërt të ciklit të emisioneve “Dialogu i Kulturave” folëm me pedagogen dhe aktivisten Luljeta Avdiu Cura. Ndiqni emsionin, sot
Read More
Emisioni “Dialogu i Kulturave” e  hënë 21.12.2020

Emisioni “Dialogu i Kulturave” e hënë 21.12.2020

Ne ciklin e emisioneve “Dialogu i kulturave “ e ftuar është  Edita Tahiri  ish zëvendëskryeministre e  Republikes se Kosovës,  ministre
Read More
Fjalimi i Kryetarit të Komunës në Kuvend për viktimat e pandemisë së koronavirusit në Ulqin

Fjalimi i Kryetarit të Komunës në Kuvend për viktimat e pandemisë së koronavirusit në Ulqin

Të nderuar qytetarë! Të nderuara këshilltare e këshilltarë! Të nderuar familjarë që keni humbur më të dashurit e juaj nga
Read More
Aktualitete   7.12.2020

Aktualitete 7.12.2020

*** Pas ditëve dhe javëve të ngrohta dhe plot diell, sot filluan reshje të dendura të shiut. Përndryshe shërbimi evropian
Read More
Përfundoi cikli i emisioneve ” Zëra dhe Gjurmë”

Përfundoi cikli i emisioneve ” Zëra dhe Gjurmë”

Dëgjues të nderuar, Radio Elita për gjashte muaj rresht ka transmetuar emisionet e ciklit,,Zëra dhe Gjurmë “Ishte ky një projekt
Read More
Aktualitete 1.12.2020

Aktualitete 1.12.2020

*** Kryeministri Dushko Markoviq i është drejtuar administratës në qeveri me rastin e përfundimit te mandatit të tij dhe është
Read More
Aktualitete 30.11.2020

Aktualitete 30.11.2020

*** Serbia e ka tërhequr vendimin për të dëbuar ambasadorin e Malit të Zi. Një ditë më parë, Mali i
Read More
Aktualitete 27.11.2020

Aktualitete 27.11.2020

*** I mandatuari për formimin e Qeverisë së Malit të Zi Zdravko Krivokapiq sot do të bëjë prezantimin përfundimtarë të
Read More
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” -Intervistë me Leze Lazarin – kultivuese e veshjeve tradicionale të shqiptarëve në Mal të Zi

Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” -Intervistë me Leze Lazarin – kultivuese e veshjeve tradicionale të shqiptarëve në Mal të Zi

Leze Lazari – kultivuese e veshjeve tradicionale të shqiptarëve në Mal të Zi. Veshjet popullore prezantojnë fuqishëm kulturën e një
Read More

Forgot Password