Most Viewed

Categories

Xhubleta, merret në mbrojtje nga UNESKO
Xhubleta, merret në mbrojtje nga UNESKO
Veshjet popullore janë një prej elementeve më të rëndësishme të kulturës sonë, duke qenë se jo vetëm janë dëshmi e
Shasi – misteret  e “Qytetit të vdekur”
Shasi – misteret e “Qytetit të vdekur”
Qyteti i Ulqinit dhe rrethina e tij  janë dhe mbeten  treva  interesante, për studiues dhe hulumtues të fushave të ndryshme.
Kalaja e Ulqinit, dëshmitare e historisë
Kalaja e Ulqinit, dëshmitare e historisë
  Treva e Ulqinit dëshmohet si vendbanim  që nga periudha  parahistorike. Të dhënat  arkeologjike  dhe historiografike  mbi Ulqinin  flasin qarte
RIKTHIMI I MANIFESTIMIT “PRANVERA NË ANË TË MALIT”
RIKTHIMI I MANIFESTIMIT “PRANVERA NË ANË TË MALIT”
Shoqata “Ora” do të organizojë më 26, 27, 28 maj 2023 edicionin e 17-të të manifestimittradicional “Pranvera në Anë të
Perurim libri
Perurim libri
Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të bëjë përurimin e përmbledhjes me poezi “Kohë” të autorit Ali Gjeçbritaj,
Mbremje letrare ne Qendren per Kulture
Mbremje letrare ne Qendren per Kulture
NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi
Kulturna baština kao pokretač razvoja opština, gradova i država.
Kulturna baština kao pokretač razvoja opština, gradova i država.
Kulturna baština kao pokretač razvoja opština, gradova i država. Heritage Revived: Preservation, valorization and promotion of cultural heritage on the
Trashegimia  kulturore si forcë lëvizëse për zhvillimin e komunave, qyteteve dhe shteteve.
Trashegimia kulturore si forcë lëvizëse për zhvillimin e komunave, qyteteve dhe shteteve.
Trashëgimia kulturore si forcë lëvizëse për zhvillimin e komunave, qyteteve dhe shteteve. Ruajtja, valorizimi dhe promovimi i trashëgimisë kulturore në
Sot 7 marsi – Festa e Mesuesit
Sot 7 marsi – Festa e Mesuesit
7 Marsi, Dita e Mesuesit, shenohet si nje ngjarje me rendesi kulturore ne te gjitha trojet shqiptare. Ne kete dite,
Sot Dita Nderkombetare e Radios
Sot Dita Nderkombetare e Radios
Sot eshte Dita Nderkombetare e Radios. Ky medium ka fuqi unike dhe mbetet media tek e cila besojne me shume

Forgot Password