Most Viewed

Categories

Aktualitete 27.11.2020
Aktualitete 27.11.2020
*** I mandatuari për formimin e Qeverisë së Malit të Zi Zdravko Krivokapiq sot do të bëjë prezantimin përfundimtarë të
Ndahet nga jeta prof. Beqir Truma
Ndahet nga jeta prof. Beqir Truma
Pas një sëmundje të rëndë u nda nga jeta Beqir Truma. Mësimdhënës i edukatës fizike prej dekadash, trajner i disa
Në Mal të Zi nis procesi i votimit për zgjehdjet parlamentare
Në Mal të Zi nis procesi i votimit për zgjehdjet parlamentare
Sot në Mal të Zi , mbahen zgjedhjet parlamentare në të cilat marrin pjesë gjashtë koalicione dhe pesë parti politike.
Në Ulqin nënshkruhet marrveshja për rikonstruimin e sallës së kinemasë
Në Ulqin nënshkruhet marrveshja për rikonstruimin e sallës së kinemasë
Nënshkruhet marëveshja për rikonstruimin e ish sallës së kinemasë Marëveshja u nënshkrua nga Ministri i kulturës Aleksandar Bogdanoviq dhe kryetari
Mali i Zi neser me 15 gusht  hap kufijtë
Mali i Zi neser me 15 gusht hap kufijtë
Mali i Zi nga nesër do të hap kufijtë për qytetarët e Serbisë, Kosovës, Bosnjë Hercegovinës, Shqipërisë, Maqedonisë së Veriut
Bajrami në Azerbajxhan: sfidat dhe zgjidhjet inovative gjatë pandemisë
Bajrami në Azerbajxhan: sfidat dhe zgjidhjet inovative gjatë pandemisë
Megjithëse Azerbajxhani është kryesisht popullor si një vend prodhues i naftës dhe gazit në botë, në dekadat e fundit gjithashtu
Mali i Zi hap kapitullin e fundit të negociatave me BE–në
Mali i Zi hap kapitullin e fundit të negociatave me BE–në
Mali i Zi hapi Kapitullin 8 – të fundit në negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian. Qeveria malazeze konfirmoi se
Aktualitete sot 30.06.2020
Aktualitete sot 30.06.2020
* Sot në Bruksel hapet zyrtarisht kapitulli i tetë për aderim në BE – konkurenca * Sot në ora 17,00

Forgot Password