Most Viewed

Categories

Emisioni “Zëra dhe Gjurmë” sot në ora 18:00
Emisioni “Zëra dhe Gjurmë” sot në ora 18:00
I ftuari ynë në emisionin e tretë të ciklit “ Zëra dhe Gjurmë” është dr.Gano Karamanaga i cili në librat
Detaria e Ulqinit në rrjedhën e shekujve – Emisioni i dytë ” Zëra dhe Gjurmë”
Detaria e Ulqinit në rrjedhën e shekujve – Emisioni i dytë ” Zëra dhe Gjurmë”
Në emisionin e sotëm të projektit “Zëra dhe gjurmë” ne do te ndalemi dhe flasim për detarinë e Ulqinit në
Jedanaesta emisija ciklusa “Saobraćajte sigurno!“
Jedanaesta emisija ciklusa “Saobraćajte sigurno!“
Jedanaesta emisija ciklusa “Saobraćajte sigurno!“ realizovana je sa učesnicima odjeljenja 3-2 Osnovne škole Maršal Tito u Ulcinju. Profesorica razredne nastave
“Udhëtoni të sigurt” emisioni i dhjetë
“Udhëtoni të sigurt” emisioni i dhjetë
Në kuadër të ciklit të emisioneve “ Udhëtoni të sigurt” sot më 11 shtator në ora 18.05 ndiqni emisionin me
Saobraćajte sigurno – osma emisija
Saobraćajte sigurno – osma emisija
U okviru ciklusa emisija “Saobraćajte sigurno« gost današnje emisije je Žarko Luksić , načelnik Odjeljenja za nadzor i kontrolu pomorskog
“Udhëtoni të sigurt”- emisioni i gjashtë / “Saobraćajte sigurno“ – šesta emisija
“Udhëtoni të sigurt”- emisioni i gjashtë / “Saobraćajte sigurno“ – šesta emisija
Udhëtoni të sigurt”- emisioni i gjashtë Në kuadër të ciklit të emisioneve “ Udhëtoni të sigurt” sot e mërkurë 28.gusht
“Udhëtoni të sigurt” emisioni i pestë
“Udhëtoni të sigurt” emisioni i pestë
Në kuadër të ciklit të emisioneve “ Udhëtoni të sigurt” të shtunën me 24 gusht në ora 18.05 ndiqni emisionin
Udhëtoni të sigurt- Saobraćajte sigurno
Udhëtoni të sigurt- Saobraćajte sigurno
Udhëtoni të sigurt”- emisioni i katërt Në kuadër të ciklit të emisioneve “ Udhëtoni të sigurt” sot e mërkurë 21.gusht
“Udhëtoni të sigurt”- emisioni i tretë
“Udhëtoni të sigurt”- emisioni i tretë
Në kuadër të ciklit të emisioneve “ Udhëtoni të sigurt” sot e shtunë 17.gusht në ora 18.05 ndiqni emisionin me
Udhëtoni të sigurt- emisioni i dytë /  Saobraćajte sigurno – druga emisija
Udhëtoni të sigurt- emisioni i dytë / Saobraćajte sigurno – druga emisija
Në kuadër të ciklit të emisioneve “ Udhëtoni të sigurt” sot e mërkurë 14.gusht në ora 18.05 ndiqni emisionin me

Forgot Password