Most Viewed

Categories

Përfundoi cikli i emisioneve ” Zëra dhe Gjurmë”
Përfundoi cikli i emisioneve ” Zëra dhe Gjurmë”
Dëgjues të nderuar, Radio Elita për gjashte muaj rresht ka transmetuar emisionet e ciklit,,Zëra dhe Gjurmë “Ishte ky një projekt
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” -Intervistë me Leze Lazarin – kultivuese e veshjeve tradicionale të shqiptarëve në Mal të Zi
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” -Intervistë me Leze Lazarin – kultivuese e veshjeve tradicionale të shqiptarëve në Mal të Zi
Leze Lazari – kultivuese e veshjeve tradicionale të shqiptarëve në Mal të Zi. Veshjet popullore prezantojnë fuqishëm kulturën e një
Emisioni “Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 12 nëntor 2020
Emisioni “Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 12 nëntor 2020
Në emisionin “ Zëra dhe Gjurmë” sot do të sjellim intervistën me drejtorin e shkollës Mark Nuculloviq në Shtoj prof.
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” – intervistë me drejtoreshën e bibliotekës Ardita Rama
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” – intervistë me drejtoreshën e bibliotekës Ardita Rama
Emisioni i sotëm “Zëra dhe Gjurmë” i dedikohet bibliotekës së Ulqinit. Drejtoresha e këtij institucioni Ardita Rama thotë se biblioteka
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 29 tetor 2020
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 29 tetor 2020
Prej shekujsh ullirit i janë vendosur epitete domethënëse. E kanë quajtur “Pema Magjike”, “Pema e Dashurisë”, “Pema e Ripërtëritjes së
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 22.10.2020 ora 18:05
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 22.10.2020 ora 18:05
Në emisionin e sotëm ,,Zëra dhe gjurmë,, sjellim një intervistë me gjuetarin e pasionuar Adnan Kollari. Ai përmes një rrëfimi
Emisioni” Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 15.tetor 2020
Emisioni” Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 15.tetor 2020
Në emisionin e sotëm “Zëra dhe Gjurmë” sjellim intervistën me Robert Jankoviq, autorin e filmit dokumentarë “ Ulqini ndër shekuj”.
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 8 tetor 2020
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 8 tetor 2020
Në emisionin “Zëra dhe gjurmë” ju sjellim intervistën me piktorin akademik Edin Kapllani. Sjellim portretin e tij, rrugën krijuese, ekspozitat,
Emisioni “Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 01.10.2020
Emisioni “Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 01.10.2020
Në kuadër të emisionit “ Zëra dhe Gjurmë” folëm me Krye Imamin e Bashkësisë Islame të Ulqinit Ali Bardhi. Ai
Emisioni “Zëra dhe Gjurmë” me këngëtaren Egzona Salaj
Emisioni “Zëra dhe Gjurmë” me këngëtaren Egzona Salaj
Egzona Salaj është këngëtare e re por e njohur në Ulqin. Që në moshë fare të vogël babai I saj

Forgot Password