Most Viewed

Categories

Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” me publicistin Gazmend Çitaku
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” me publicistin Gazmend Çitaku
Në emisionin “Zëra dhe gjurmë” ju sjellim intervistën me Gazmend Çitakun koleksionist dhe fotograf i apasionuar dhe publicist. Pasioni i
Emisioni Zëra dhe Gjurmë – sot e enjte 10 shtator – ora 18:00
Emisioni Zëra dhe Gjurmë – sot e enjte 10 shtator – ora 18:00
I ftuar në emisionin tonë “Zëra dhe Gjurmë” është pedagogu Ali Gjeçbritaj i cili krahas punës në shkollë, në edukimin
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” – sot e enjte 3 shtator
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” – sot e enjte 3 shtator
Ulqini është vend ideal për zhvillimin e sporteve të ndryshme. I ftuari në emisionin tonë “Zëra dhe gjurmë”, prof. Rrok
Emisioni “Zëra dhe Gjurme” -sot e premte 28 gusht
Emisioni “Zëra dhe Gjurme” -sot e premte 28 gusht
Gjylie Pelinku është një artiste ulqinake e cila po merr shumë vëmendje me zërin e saj. Asaj i është dhënë
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 20.08.2020
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 20.08.2020
Në emisionin “Zëra dhe gjurmë” ju sjellim intervistën me Sami Misherrin, intelektualin e njohur i cili është vlerë për Ulqinin.
Emisioni “Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 13.08.2020
Emisioni “Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 13.08.2020
Në studion e fotografit Shaqir Çaushi që nga viti 2000 ruhen me qindra foto me vlera te padiskutueshme që flasin
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” – sot e enjte 06.08.2020
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” – sot e enjte 06.08.2020
Muzika popullore tradicionale ka qenë dhe është në të shumtën e rasteve e pa ndashme nga lojërat, vallet, ritualet e
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” – sot e enjte 30.07.2020
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” – sot e enjte 30.07.2020
Në emisionin e sotëm Zëra dhe Gjurmë folëm me prof. Ismet Kramanaga që shkallërisht po hyn dhe po rangohet në
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte me 23 korrik ora 18:05
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte me 23 korrik ora 18:05
Realizuam një tjetër emision të ciklit “ Zëra dhe Gjurme” me një tjetër intelektual të Ulqinit që ka lënë gjurmë
Emisioni “Zëra dhe gjurmë” sot në ora 18:00
Emisioni “Zëra dhe gjurmë” sot në ora 18:00
Në emisionin e sotëm “Zëra dhe Gjurmë” do të flasim për ruajtjen e folklorit dhe promovimin e vlerave të trashëguara

Forgot Password