Most Viewed

Categories

Voilà/ Dafina Zeqiri e inspiruar nga “American Beauty”

Voilà/ Dafina Zeqiri e inspiruar nga “American Beauty”

Dafina Zeqiri po xhiron klipin e këngës në Shqipëri, një projekt me të cilin ka disa muaj që po punon.
Read More
Turnir ndërkombëtar në karate

Turnir ndërkombëtar në karate

Për nder të Ditës së Ulqinit Klubi  i karatesë Ulqini do të organizojë turnir ndërkombëtar me pjesëmarrjen e disa ekipeve
Read More
Vizitë  e Ministrit  të Punës dhe Mirëqenies  Sociale

Vizitë e Ministrit të Punës dhe Mirëqenies Sociale

Në Ulqin qëndroi  për vizitë pune Ministri i Punës dhe  Mirëqenies sociale  Kemal Purishiq . Në takimin me kryetarin e komunës Loro Nrekiqidhe bashkëpunëtorët
Read More

Forgot Password