Most Viewed

Categories

Nga data 20 qershor në Ulqin fillon parkimi publik me pagesë

Nga data 20 qershor në Ulqin fillon parkimi publik me pagesë

Udhëzime për përdorimin e biletës së parkimit.Në Radio Elita flet drejtori i ndërmarrjes “Shërbimi i Parkimit Publik” Aleksandër Aco Jacoviq.
Read More
Me 15 dhe 16 qershor organizohet aktiviteti“Ditët e Turqisë në Mal të Zi”

Me 15 dhe 16 qershor organizohet aktiviteti“Ditët e Turqisë në Mal të Zi”

Në organizim të Ambasadës së Turqisë në Mal të Zi dhe qendrës tregtare “Delta City” me 15 dhe 16 qershor
Read More
*Femra të shquara shqiptare në Mal te Zi*

*Femra të shquara shqiptare në Mal te Zi*

Emisioni i 23-të i ciklit *Femra të shquara shqiptare në Mal te Zi*. Folëm me Sabra Dragovoja Decevic, drejtoreshe e
Read More

Forgot Password