Most Viewed

Categories

Fjalimi i Kryetarit të Komunës në Kuvend për viktimat e pandemisë së koronavirusit në Ulqin

Fjalimi i Kryetarit të Komunës në Kuvend për viktimat e pandemisë së koronavirusit në Ulqin

Të nderuar qytetarë! Të nderuara këshilltare e këshilltarë! Të nderuar familjarë që keni humbur më të dashurit e juaj nga
Read More
Aktualitete   7.12.2020

Aktualitete 7.12.2020

*** Pas ditëve dhe javëve të ngrohta dhe plot diell, sot filluan reshje të dendura të shiut. Përndryshe shërbimi evropian
Read More

Forgot Password