Most Viewed

Categories

Gezuar Kurban Bajramin

Gezuar Kurban Bajramin

Te gjithë besimtarëve të Fesë Islame urojme festën e Kurban Bajramit. Urojme që kjo festë të kalojë në harmoni, solidaritet,
Read More
Bajrami në Azerbajxhan: sfidat dhe zgjidhjet inovative gjatë pandemisë

Bajrami në Azerbajxhan: sfidat dhe zgjidhjet inovative gjatë pandemisë

Megjithëse Azerbajxhani është kryesisht popullor si një vend prodhues i naftës dhe gazit në botë, në dekadat e fundit gjithashtu
Read More

Forgot Password