Most Viewed

Categories

Emisioni “Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 12 nëntor 2020

Emisioni “Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 12 nëntor 2020

Në emisionin “ Zëra dhe Gjurmë” sot do të sjellim intervistën me drejtorin e shkollës Mark Nuculloviq në Shtoj prof.
Read More
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” – intervistë me drejtoreshën e bibliotekës Ardita Rama

Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” – intervistë me drejtoreshën e bibliotekës Ardita Rama

Emisioni i sotëm “Zëra dhe Gjurmë” i dedikohet bibliotekës së Ulqinit. Drejtoresha e këtij institucioni Ardita Rama thotë se biblioteka
Read More
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 29 tetor 2020

Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 29 tetor 2020

Prej shekujsh ullirit i janë vendosur epitete domethënëse. E kanë quajtur “Pema Magjike”, “Pema e Dashurisë”, “Pema e Ripërtëritjes së
Read More
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 22.10.2020 ora 18:05

Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 22.10.2020 ora 18:05

Në emisionin e sotëm ,,Zëra dhe gjurmë,, sjellim një intervistë me gjuetarin e pasionuar Adnan Kollari. Ai përmes një rrëfimi
Read More
Emisioni” Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 15.tetor 2020

Emisioni” Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 15.tetor 2020

Në emisionin e sotëm “Zëra dhe Gjurmë” sjellim intervistën me Robert Jankoviq, autorin e filmit dokumentarë “ Ulqini ndër shekuj”.
Read More
Ndahet nga jeta prof. Beqir Truma

Ndahet nga jeta prof. Beqir Truma

Pas një sëmundje të rëndë u nda nga jeta Beqir Truma. Mësimdhënës i edukatës fizike prej dekadash, trajner i disa
Read More
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 8 tetor 2020

Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 8 tetor 2020

Në emisionin “Zëra dhe gjurmë” ju sjellim intervistën me piktorin akademik Edin Kapllani. Sjellim portretin e tij, rrugën krijuese, ekspozitat,
Read More
Emisioni “Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 01.10.2020

Emisioni “Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 01.10.2020

Në kuadër të emisionit “ Zëra dhe Gjurmë” folëm me Krye Imamin e Bashkësisë Islame të Ulqinit Ali Bardhi. Ai
Read More
Emisioni “Zëra dhe Gjurmë” me këngëtaren Egzona Salaj

Emisioni “Zëra dhe Gjurmë” me këngëtaren Egzona Salaj

Egzona Salaj është këngëtare e re por e njohur në Ulqin. Që në moshë fare të vogël babai I saj
Read More
Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” me publicistin Gazmend Çitaku

Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” me publicistin Gazmend Çitaku

Në emisionin “Zëra dhe gjurmë” ju sjellim intervistën me Gazmend Çitakun koleksionist dhe fotograf i apasionuar dhe publicist. Pasioni i
Read More

Forgot Password